sprawa RRG.7013.3.2016 Świlcza 2016.07.27
ZAPYTANIE OFERTOWE
1. Zamawiający: Gmina Świlcza,
Świlcza 168, 36-072 Świlcza, woj. podkarpackie,
tel. (017) 86-70-100, (017) 86-70-133, faks (017) 86-70-157
www.swilcza.i-gmina.pl e-mail: ug.swilcza@interetele.pl
ZAPRASZA DO ZŁOŻENIA OFERT NA:
2. Przedmiot zamówienia jest: Dostawa wraz z zamontowaniem wyposażenia gastronomicznego do Zespołu Szkół w Rudnej Wielkiej.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
- stanowi załącznik nr 2
4. Termin i miejsce dostawy zamówienia: do 25.08.2016.
Zespół Szkół
Rudna Wielka
36-054 Mrowla
5. Warunki udziału w postępowaniu:
Wykonawca ubiegający się o zamówienia musi dysponować przedmiotem zamówienia oraz musi przedstawić atesty dopuszczające do stosowania w obiektach użyteczności publicznej i udzielić na niego wymaganej gwarancji.
6. Okres gwarancji sprzętu: 24 miesiące od dnia przyjęcia dostawy (podpisania protokołu odbioru).
7. Opis sposobu obliczenia ceny:
W ramach przedstawionej kalkulacji należy wskazać następujące pozycje cenowe:
cena netto / brutto za oferowany sprzęt wraz z dostawą i montażem
8. Kryteria oceny ofert :
Zamawiający dokona oceny ważnych ofert na podstawie następujących kryteriów:
Najniższa cena 100 %
Wybrana zostanie oferta z najniższą ceną.
9. Miejsce i termin złożenia oferty: Oferty należy składać do dnia 3.08.2016 r.
w Urzędzie Gminy Świlcza w pok. nr 22 – sekretariat lub przesłać faxem na numer (17) 86-70-157 lub pocztą elektroniczną na adres h.nowak@swilcza.com.pl. Oferty złożone po tym terminie nie będą rozpatrywane.
10. Inne istotne warunki zamówienia: Zamawiający unieważni postępowanie
w przypadku, gdyby oferowana kwota najtańszej oferty przekroczyła kwotę, jaką Zamawiający może przeznaczyć na sfinansowanie zadania.
11. Warunki płatności: wynagrodzenie będzie płatne po protokolarnym odbiorze oraz udzieleniu gwarancji na dostarczony przedmiot zamówienia, przelewem na rachunek Wykonawcy, w terminie 30 dni, licząc od dnia przedłożenia Zamawiającemu faktur. Czas realizacji będzie mógł zostać przedłużony, jeśli warunki atmosferyczne będą niesprzyjające.
12. Osoba upoważniona do kontaktu:
Helena Nowak, tel.: (17) 86-70-133, e-mail: h.nowak@swilcza.com.pl
13. Sposób przygotowania ofert: ofertę należy sporządzić w formie pisemnej, w języku polskim, pismem czytelnym.
Wzór oferty stanowi Załącznik nr 1.