04-03-2019r.
godzina 12:23
www.bip.gov.pl
 
Gmina - informacje
Prawo lokalne
Zamówienia publiczne
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011 i wcześniejsze
1. Ogłoszenia o zamówieniu
2. Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
3. Zaproszenie do składania ofert
4. Siwz
4a. Modyfikacje i wyjaśnienia siwz
5. Ogłoszenia o wyborze oferty
6. Ogłoszenia o unieważnieniu postępowania
7. Ogłoszenia o udzieleniu zamówienia
8. Kopie protestów
9. Rozstrzygnięcia protestów
Zamówienia / przetargi __do_30.000 euro___
Inne przetargi
Zagospodarowanie przestrzenne
Konsultacje społeczne
Wybory i referenda
Konkursy na stanowiska
Statystyki strony
Proste
Graficzne
Rejestr zmian
Licznik odwiedzin
Witryna odwiedzona 327394 raz(y)


[Panel administracyjny]

Zamówienia publiczne :: 2011 i wcześniejsze :: 1. Ogłoszenia o zamówieniu


 

zamieszczono 14.07.2009 r.
PrzBr 3410/1/09 Dostawa artykułów do Przedszkola Publicznego w Bratkowicach

Bratkowice: Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Bratkowicach. Numer ogłoszenia: 237510 - 2009; data zamieszczenia: 14.07.2009 OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dyrektor Przedszkola Publicznego w Bartkowicach , Bratkowice 407a, 36-055 Bratkowice, woj. podkarpackie, tel. 017 8551434, faks 017 8551434.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Bratkowicach..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Bratkowicach..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.10.00-5, 15.81.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.21.10.00-0, 15.22.10.00-3, 15.50.00.00-3, 15.55.10.00-5, 03.22.10.00-6, 03.22.20.00-3, 03.22.21.10-7, 15.61.41.00-6, 15.40.00.00-2, 15.33.22.00-6, 15.60.00.00-4, 15.61.33.00-1, 15.61.33.10-4, 15.87.00.00-7, 15.85.10.00-8, 15.84.20.00-2, 15.85.10.00-8.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.

II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.09.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

 

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1) Spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych tj: -posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień,-posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, -nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia. 2)Nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. Zamawiający ocenia spełnienie przez wykonawców wymaganych warunków na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów..

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. 2)Oświadczenie wykonawcy o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia w trybie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych.3)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swilcza.i-gmina.pl. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Publiczne w Bratkowicach - sekretariat, 36-055 Bratkowice 407 A.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.07.2009 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Publiczne w Bratkowicach - sekretariat, 36-055 Bratkowice 407 A.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

 

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, drób i przetwory..

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część nr 1 - mięso, drób i przetwory..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.10.00-5.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie..

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki.

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby przetworzone i konserwowe, filety rybne, ryby mrożone.

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.21.10.00-0, 15.22.10.00-3.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Nabiał, jaja, mleko..

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty mleczarskie, jogurty i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.55.10.00-5.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa i owoce..

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa, owoce i orzechy, owoce tropikalne..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.20.00-3, 03.22.21.10-7.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Soki.

 

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Soki owocowe i warzywne..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.00.00-7.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Różne..

 

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryż, oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania, produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, produkty zbożowe, gotowe zboża śniadaniowe, przyprawy i przyprawy korzenne, produkty mączne..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.41.00-6, 15.40.00.00-2, 15.33.22.00-6, 15.61.33.00-1, 15.61.33.10-4, 15.87.00.00-7, 15.60.00.00-4, 15.85.10.00-8.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Słodycze.

 

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czkolada i wyroby cukiernicze..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.20.00-2.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Obiadowe.

 

1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty mączne i posiłki gotowe..

2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8, 15.89.42.00-3.

3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2010.

4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.



Informację wytworzył(a): Ewa Dziedzic
Informację dodał(a): Bogdan Dworak
Ostatnia modyfikacja: 2012-02-23 14:30:31


drukuj wersja do druku



System wykonany przez firmę Javatech